Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  ÇINAR EVİNDE 1 PUAN ALDI   01.12.2016  
   Çınarcık Belediye Spor 1 Sultaniye Spor 1
   

Yalova Süper Amatör küme 5. hafta karşılaşmalarında Çınarcık Belediye Spor yakın takipçisi Sultaniye Sporu konuk etti. Karşılaşma her iki takımdan da tek gol sesi çıkınca puanlarda paylaşıldı. (1-1)

Çınarcık Belediye spor kendi evinde ağırladığı Sultaniye Spor’a karşılaşmasında üç puanın sahibi olamadı. Sağanak yağmur nedeniyle oyuncuların zor anlar yaşadığı karşılaşmada Sultaniye Spor 18. Dakikada Hikmet2in golüyle 0-1 öne geçti. Mağ boyunca rakip kalede pozisyon arayışında bulunan Çınarcık Belediye spor özellikle ikinci yarıda ataklarını da arttırarak oyunu rakip yarı alanına taşıdı. 88. Dakikada Mustafa’nın ayağından bulduğu golle skorda eşitliği sağlayan Çınarcık Belediye spor maçın duraklama anlarında da karambolde kalan topu rakip ağlarına gönderemeyince maçtan 1 puanla ayrıldı.

Çınarcık Belediye Spor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı maç sonrasında yaptığı açıklamada; “Centilmence geçen karşılaşmada 3 puanın sahibi olamadığımız için üzgünüz. 90 dakika boyunca rakip kalede pozisyonlar bulduk. Rakibimiz bir kez geldi ve oda ne yazık ki gol ile sonuçlandı. Bizimde sayısız pozisyonlarımız oldu ancak bunun sadece bir tanesi gol oldu. Kötü zemin ve yağışa rağmen son ana kadar canla başla mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum. Ayrıca Sultaniye spor oyuncularını da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Güzel bir karşılaşma izledik. Bütün takımlara başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber