Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Demir, “Hizmet aşkıyla yola çıktık”   19.11.2016  
   Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık şube başkanlığı görevine yeniden seçilen Mahmut Demir, genel kurulun hemen ardından iki etkinlik yaparak faaliyetlerine hızlı başladı.
   

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şube Başkanı Mahmut Demir sağlıklı bir yaşam için ilk olarak üyelerin göz taraması çalışmasını başlattı. Vakıf üyeleri ve vatandaşların göz muayenesi İstanbul’dan gelen uzmanlar tarafından vakıf binasında gerçekleştirildi. Vakfın bir diğer etkinliği ise hafta sonu düzenlenen kahvaltı buluşması oldu. Vakıf üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltıda birlik mesajları verildi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şube Başkanı Mahmut Demir yaptığı konuşmada; “Bu ülkede yanlışlara dur demek amacıyla, insanlara hizmet aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüp, Hz. Ali’nin tabiriyle mazlumun yanında zalimin karşısında olacağız. Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür. Alevi’si, Sünni’si, Çerkez’i, Laz’ı, Aydın’ı Demokratı birleşmemiz lazım, vatanımıza sahip çıkmamız lazım. Başka gidecek ülkemiz ve vatanımız yok, başka bayrağımız yok. O nedenle bu ülkede herkes barış içerisinde birlikte yaşamayı bilmeli ve katlanmalıdır. Bu kahvaltıyı düzenlememizdeki amacımız da canlarımız bir araya gelsin ve birlik beraberliğimizi sağlayalım. şeklinde konuştu.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber