Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  SAĞLIĞINIZ İÇİN YETİŞEN NESİL…   19.11.2016  
   Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geleceğin sağlıkçılarını yetiştiriyor. Özel okul standartlarında fiziki yapısı ve eğitim kalitesi bulunan Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’ye örnek projeler geliştiriyor.
   

Eski adıyla Sağlık Meslek lisesi olarak bilinen Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde şu an 429 öğrenci eğitim ve öğretim hayatına devam ediyor. Sağlık alanı, hemşirelik, anestezi ve acil sağlık hizmetleri bölümlerinin yer aldığı okulda öğrencilerin kaliteli eğitim almaları için her türlü donanım ve alt yapı sağlanmış.

Çınarcık ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ve Çınarcık Gazetesi haber müdürü Ozan Söyler Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul müdürü Veysel Gündağ’dan bilgi aldılar.

‘Model derslikler’

13 derslikli eğitim yuvasında, 3 laboratuvar, kütüphane, çok amaçlı salon bulunuyor. Teknolojinin bütün imkanlarının yer aldığı 6 adet model sınıflarla da ise bütün fiziki ve teknolojik donanımlar sağlanmış.

Örnek eğitim yuvasında, öğrencilerin teneffüs aralarını keyifli bir şekilde geçirdikleri modern ve hijyenik kantin ve yemekhane bulunuyor.

Sosyal ve sportif faaliyetlerle zenginleşen okulda, Voleybol ve Basketbol sahaları, masa tenisi, satranç alanının yanı sıra okul bahçesinin çevre düzenlemesiyle birlikte 3 adet kamelya bulunuyor.

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Veysel Gündağ, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında eğitim hayatına başlayan okulumuzda başarı çıtasının her yıl yükselmesi bizleri gururlandırıyor. İl Dışı ve Yalova merkezinden okulumuzu tercih eden öğrencilerimiz servis ile taşımları sağlanıyor. Okulumuzun bütün teknolojik ve fiziki ihtiyaçlarını en yüksek ve en ideal seviyeye çıkartmak temek hedefimizdir. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin sınavsız geçiş ile başta Yalova Üniversitesi olmak üzere Türkiye’deki tüm üniversitelerin ön lisans bölümlerine sınavsız geçiş hakkı bulunuyor. Eğitim ve öğretimdeki kalitesini her yıl yukarıya doğru taşıyan bu güzel eğitim yuvası yeni öğrencilerini bekliyor.” Dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber