Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Parti’de düzenlenen Kan Bağışına yoğun ilgi   05.11.2016  
   29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasına AK Parti Çınarcık İle Başkanlığı tarafından Kan bağışı kampanyası ile destek verildi. İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen Kan Bağış Kampanyasında 52 ünite kan toplandı.
   

Çınarcık AK Parti ilçe teşkilatı önünde Kızılay Yalova şubesi tarafından oluşturulan mobil kan toplama aracında düzenlenen kampanyaya; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, Kadın Kolları Başkanı Ülkü Akar, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları üyeleri, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katılarak, kan bağışında bulundular.

 

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’da kan bağışında bulunarak yaptığı açıklamada; “Bu hafta Kızılay Haftası, bu çerçevede Yalova Kızılay’ımızı ziyaret ettik, Çınarcık teşkilatlarımızın da bu hafta içinde böyle bir kampanya düzenlemiş olması bizim önemlidir. Ben bütün Çınarcık teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Kan bağış kampanyasına güzel bir ilgi olduğu söylendi. Bizde ilden hem kampanyaya destek vermek amacıyla hem de Kızılay haftası nedeniyle ve Kızılay’ında özellikle kan toplama kampanyalarına destek verilmesi gerektiğine önem veriyorum. Bu çerçevede yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte bizlerde kan bağışında bulunuyoruz. Yalova ilinde de önümüzdeki gülerde kan bağış kampanyasını düzenleyeceğiz. AK Parti teşkilatları olarak insanımıza olan bu katkımızı her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın Başbakanımızın kan bağışı sırasında söylediği sözler çok anlamlı, 15 Temmuz’da insanlarımız canını verdi, kanını döktüler. Bizlerde hastalarımız için, kana ihtiyacı olan, şifa bulması gereken hastalarımız için kanımızı veriyoruz. Ama her zaman da bu vatan için her zaman canımızı veririz. AK Parti böyle bir teşkilattır.” şeklinde konuştu.

AK Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya’da gazetemize yaptığı açıklamada; “Ak Parti teşkilatı olarak böyle bir etkinliğin içinde yer almak istedik ve güzel bir etkinlik oldu. İl Başkanımız ve İl yöneticilerimizde iştirak ettiler. Çınarcık genelinde de bayağı talep olduğunu gördük. Bizde kan bağışında bulunduk herkesi de kan bağışına davet ediyoruz.” dedi      

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber