Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Teşvikiye’ye hayran kaldılar   14.10.2016  
   Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) 7 Federasyon ile 93 cemiyet başkanlığından 82’sinin başkan ve temsilcilerinin katıldığı 9. Başkanlar Kurulu toplantısı Yalova’da yapıldı. Başkanlar kurulunun üç gün süren Yalova toplantısında heyet, toplantının son günü Çınarcık ilçesinde ağırlandı.
   

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 9. Başkanlar kurulu toplantısının son gününde Çınarcık’ın tarihi ve turistik yerlerini gezen Konfederasyon üyeleri Teşvikiye Beldesi Şehir Ormanında bulunan Çifte Şelaleyi ziyaret etti. Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan tarafından karşılanan TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Konfederasyon üyeleri Şehir Ormanında bulunan Çifte şelaleye hayran kaldılar. Kolaylı, daha sonra Başkanlar Kurulu toplantısına desteklerinden dolayı Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan’a plaket verdi.

Teşvikiye Beldesi hakkında Konfederasyon Genel Başkanı ve Federasyon başkanlarına bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Yalova’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Yalova Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleşen Başkanlar Kurulu toplantısının hayırlı olmasını diliyorum. Teşvikiye Beldemizin eşsiz doğa güzelliklerinden Şehir Ormanımız ve şelalemizde sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Belde olarak Yalova’nın ve Çınarcık’ın bir çok doğal güzelliğine ev sahipliği yapıyoruz. Mavi bayraklı plajlarımız, şelaleler, dipsiz göl ve yaylalarımız yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Belediye olarak buralara vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için gerekli yol çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber