Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  KORU’DA GENÇLİK KONSERİ COŞKULU GEÇTİ   16.09.2016  
   Koru Belediyesi tarafından organize edilen CHP Gençlik kollarının desteklediği Görkem Balkış gençlik konseri coşkulu geçti.
   

Koru Belediyesinin yaza veda ve bayram kutlamaları kapsamında Koru iskele meydanında düzenlediği Gençlik Konserinde sahne alan Görkem Balkış unutulmaz gece yaşattı. CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, CHP Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, CHP İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, CHP il, ilçe ve Belde örgütleri ile Yalova ve Koru’dan çok sayıda vatandaş konsere katıldılar.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdem Doğancı konser öncesi yaptığı konuşmada; “ Bayram demek küskünlerin barışması demek, bayram demek büyükleri hatırlamak demek, bayram demek küçükleri sevindirmek demek, bayram demek böyle etkinliklerde bir araya gelerek bu coşkuyu hep beraber yaşamak demektir. Bizleri – Cumhuriyet Halk Partilileri dini değerlerden uzak göstermeye çalışanlara rağmen gerek Ramazan bayramında gerek Kurban bayramında bu tarz etkinlikler yapan Belediye Başkanımız Kamil Yaman’a teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Yalova’nın parlayan sesi olan Görkem Balkış ve saz arkadaşlarının yaklaşık iki saat süren konserinde ülkenin dört bir yanından eserler seslendirildi. CHP İl Başkanı Özcan Özel ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman konser sonrasında, Koru ve Yalova halkına unutulmaz bir gece yaşatan Görkem Balkış’a çiçek ve plaket takdim ettiler.

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’da konser sonrasında yaptığı kısa konuşmada; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i hep birlikte savunacağız. Zaman zaman arıza olabilr, Osmanlı’da da olmuştur. Dik duracağız, sahip çıkacağız, Cumhuriyet bizim gençliğimizdir, geleceğimizdir. Buna hep birlikte sahip çıkmazsak sıkıntılar doğar. Bunun için biz gençlik konserlerini yapıyoruz, bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz.” Dedi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel’de konsere katılan vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak; “Kamil başkanımız geçtiğimiz dönemde kalfalığını bu dönemde de ustalığını gösteriyor. Kamil Başkan koru’ya verdiği hizmetlerle tüm Yalova’daki belediyeler örnek olacak, örnek gösterilen değerli bir belediye başkanımızdır. Bununla yetinmiyor; bu yıl önce Selda Bağcan Konseri, ardından Burçin Tanyürek konserini verdi. CHP Yalova il gençlik kollarına sponsor olarak Koru’da bu konseri gerçekleştirdi. “dedi. Konuşmasında Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın Kalfalık ve ustalık dönemini yaptığını vurgulayan Özel, “Milletvekilimiz Yalova’dan aday olmayacağını söylemesiyle sanırım Kamil Başkanım da oraya doğru ilerliyor. Biz seviniriz” şeklinde konuştu.

  Konserin ve Konuşmaların ardından onuncu yıl marşı eşliğinde havai fişek gösterisi yapıldı.  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber