Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çocuklar Barış’a Dikkat Çekti   02.09.2016  
   1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Yalova 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri Çınarcık’ta tren gezisi yaparak Dünya Barış gününü kutladılar.
   

Yaz sezonu boyunca hizmet veren Nostaljik Gezi Treni bu kez 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi çocuklarıyla Barış mesajı verdi. 3 -4 yaş gurupları öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Nostaljik Trenle Çınarcık turu yaptılar.

4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Şahin Tarakçı düzenlenen etkinlik hakkında verdiği bilgide; “1 Eylül Dünya Barış Gününü çocuklarımızla birlikte kutlamak istedik. Bu amaçla çocuklarımızla güzel vakit geçirerek barışa biraz daha anlam vererek renkli bir şekilde kutlamak istedik. Çınarcık’ta Nostaljik Trenle yaptığımız bu etkinliğin çevredeki insanlara duyurulmasını istedik. Dünya barış günü içerisinde yaşamış olduğumu birçok sıkıntıların aslında çocukların gözünde daha küçük olduğunu ve yaşamı daha renkli kıldığını görüyoruz. Bizimde aslında onlardan almak istediğimiz mesajlar vardı. Bu geçirmiş olduğumuz karamsar günler içerinde onların neşeli gülümsemeleri bizlere neşe kaynağı oluşturdu. Çünkü yaşanılan onca olumsuzluklara rağmen hala çocuklar gülebiliyor ve bize hala bir umut olduğunu gösterebiliyorlar.”şeklinde konuştu.

OZAN SÖYLER 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber