Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  HUZUREVİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ   31.08.2016  
   Çınarcık Belediyesi huzurevi sakinleri için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması ile moral aşıladı. Çınarcık Belediyesi sürpriz doğum günü kutlaması ile, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri keyifli anların tadını doyasıya çıkarıyor. 25 Ağustosta dünyaya gelen 10 büyüğümüz için huzurevinde yapılan kutlama renkli görüntülere sahne oldu.
   

Huzurevinde yaşayan Necla Bayraktar , Ayfer Koç , Cemal Özyanıkoğlu , Halit Karamustafa, Yüksel Batur , Necla Göktunalı , Namık Bozyel , Gülşen Akdemir , Fatma Mert ve Selma Üçer yeni  yaşlarının  heyecanını ve sevincini dostlarıyla paylaştı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt  sohbet ederek moral verdiği huzurevi sakinleri, doğum günü pastasını da alkışlar eşliğinde büyüklerimizle birlikte  kesti.

Bu güzel günün sunumunu yapan Mehmet Engin’in  ve  Yalova sahnelerinin sevilen sesi Emel Özer’in seslendirdiği  şarkılarla yaşlılarımız bol bol dans ederek, eğlenceli anlar yaşadılar. Her fırsatta huzurevi sakinlerini ziyaret ettiğini ve yalnız olmadıklarını göstermeye çalıştıklarını belirten  Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ; "Büyük bir deneyim ve tecrübe sahibi yaşlılarımıza sahip çıkıp sevgi ve saygı göstermek hepimizin görevidir. Birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuz yaşlılarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmeye gayret ediyoruz . Amacımız yaşlılarımızla paylaşım ve dayanışma ortamını pekiştirerek aile ortamı sıcaklığını yaşatmaktır. Onları bir nebze mutlu ediyorsak ne mutlu bizlere " dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber