Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  BAŞKAN KURT'UN 30 AĞUSTOS MESAJI   29.08.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen askerlerimizi rahmetle andığını söyledi.
   

Kurt mesajında 30 Ağustos tarihinin Türk milletinin sayısız zaferlerinden birisi olarak tarihteki yerini aldığını bildirerek söyle devam etti . "30 Ağustos tarihi Türk'ün bağımsızlığına kastedenin karşılığını her türlü yokluk ve zorlukta dahi misliyle aldığının bir göstergesidir. Aynı zamanda 30 Ağustos tarihi Kurtuluş Savaşı'mızın bir zafer nişan , asla yıkılmayacak cumhuriyetimizin de müjdecisi olmuştur. Ulu Önderimizin yaktığı bağımsızlık meşalesi bundan 94 yıl önce gür bir şekilde yanmış ve neticesinde Türk halkının bağımsızlığına, istiklaline ne denli düşkün olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızı düşman işgalinden kurtarılmasında canları pahasına savaşan askerlerimizi minnetle anıyor, tüm halkımızın kutlu bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber