Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ÇINARCIK’TAKİ OKÇULARDAN ZİYARET   17.08.2016  
   Türkiye Okçuluk Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce , eğitmenler ve minik sporcularımız Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret ettiler.
   

Ziyarette TOF İl Temsilcisi İbrahim İnce Yalova’da ve Çınarcık’ta yürütülen okçuluk faaliyetleri hakkında Başkan Kurt’a  bilgi verdi. İl Temsilcisi İnce, 24 – 26 Ağustos tarihlerinde yapılacak 2016 Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonasına katılacak olan sporcularımız içerisinden Çınarcık’ı temsil edecek minik dostlarımız hakkında bilgi aktardı ve son zamanlarda  Yalova’nın okçuluk konusunda atılım gösterdiğini anlattı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Avni Kurt; “Öncelikle 24-26 Ağustosta   yapılacak şampiyonada minik dostlarıma  başarılar diliyorum. İnşallah hem ülkemizi hem kentimizi hem de bizleri mutlu edecek gururlandıracak bir derece ile geri dönersiniz. Amatör spor branşlarına Çınarcık Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde destek olmaya özen gösteriyoruz. Sporcularımızın bu kulvarda elde ettiği başarılar bizleri gururlandıracaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum umarım bize bir çok başarı ile geri dönersiniz şampiyonlar ” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber