Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  “Paralel yapıyla hiçbir bağım yok”   30.07.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

Muhterem Çınarcık Halkı,

Son günlerde bilhassa da malum “internet gazetecisinin” marifetiyle kentimizde konuşulur hale gelen, şahsımı hedef alan son derece nahoş, aslı astarı olmayan bir iddia söz konusudur.

İddia olunan o ki , şahsımı “malum yapıya” dahil edip , yine “paralelci” olmakla suçlanıp yakın vakitte görevinden uzaklaştırılan ilçemiz Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı tarafından korunup kollandığım iddia edilmiştir. Bu iddia, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kaya’nın ismi kullanılmak suretiyle “sahte” bir imza ile İçişleri Bakanlığı’na yazılan “sahte” bir ihbar dilekçesi ile gündeme gelmiştir. Bu “sahte” ihbar dilekçesinin ne maksatla yazıldığı ve bu dilekçeyi hangi “karanlık” kişi veya kişilerin yazabileceği konusunda zihnimiz oldukça berraktır.

Şahsımın “Paralel Yapı” olarak adlandırılan illegal örgüt ile uzaktan yakından hiçbir bağının olmadığını, böyle bir bağın olduğuna dair elde avuçta imzasının dahi “sahte” olduğu bir ihbar dilekçesi dışında somut hiçbir kanıtın olmadığı, aklını yitirmemiş herkesin malumudur. 

Çınarcık halkının ezici çoğunluğunun oylarıyla bu onurlu göreve getirilen şahsımı, alaşağı etmeye ve belediyemizin başarılı çalışmaları karşısında duyulan hazımsızlığa dayanan bu gibi mide bulandırıcı iddiaları, CHP’li bir belediye başkanı olarak kesin bir dille reddediyor , bu gibi iftira ve karalama kampanyalarına vesile olan tüm şirretleri eşrefle kınıyor ve önce Yüce Allah'a sonra da siz değerli Çınarcık halkının vicdanına havale ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla …

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber