Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İNCE VE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN AVNİ KURT’A DESTEK   21.07.2016  
   CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Yalova’daki 4 belediye başkanı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u ziyaret etti.
   

CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova İl Başkanı Özcan Özel ile birlikte Çınarcık Belediyesi’ni ziyaret etti. İnce’ye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Erkan Birgin, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler, CHP Termal İlçe Başkanı Ahmet Görür de eşlik etti.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından belediye binası önünde karşılanan Milletvekili İnce, personele ‘kolay gelsin’ dedi, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt’un makamında çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili İnce, Çınarcık Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. İnce, başarılı çalışmalarından ötürü Başkan Kurt’u tebrik etti.

Daha sonra yenilenen belediye binasını gezen Muharrem İnce, meclis salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. İnce, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin olarak da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber