Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Ülkü Ocakları açılışı yapıldı   28.07.2015  
   Yalova’da uzun yıllar faaliyet gösteren Ülkü Ocakları Çınarcık’ta dualarla açıldı.
   

  Çınarcık Ülkü Ocağı açılışına Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanı Bolkan Cem Ertekin ve İl Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Topçular, Çınarcık MHP İlçe Başkanı Faik Özkan, Çınarcık MHP Kadın Kolları Başkanı Hediye Özdemirer, ilçedeki bazı firma sahipleri katılım sağladı.

  Ülkü Ocağı açılış kurdelesini Bolkan Cem Ertekin ile Çınarcık Ülkü Ocağı Başkanı Mustafa Kurtay kesti. Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Ertekin, “Bundan sonra Ülkü Ocağımızın Çınarcık’taki muhafazası, ikamesi ve her türlü sıkıntısında siz değerli ülkücülere büyük sorumluluklar düşüyor. Ocağımızı sıkıntılı konularda destek verin. Özellikle gençlere söylüyorum, evinizin yolunuzu nasıl biliyorsanız burasını da bilin. Burası sizin eviniz ve kültür yuvanız. Allah muzaffer eylesin. Allah, burada davamızda nice gençler yetiştirmeyi nasip etsin. Mustafa Başkan’ımıza da Allah başarılar versin. Kendisine güvendik, bu yola çıktık. Ocağımıza sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

  Çınarcık Ülkü Ocağı Başkanı Mustafa Kurtay ise, “Bizler Çınarcık’da Türk gençliğine rol model olacak bir eğitim yuvası kurmak için yola çıktık. Heyecanımıza ortak olan tüm ülküdaşlarıma ve Çınarcıklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, Çınarcık gençliğine ve hemşerilerimize faydalı işler yapacağız.” ifadelerini kaydetti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber