Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu   23.06.2016  
   2015 -2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 8. Sınıf öğrencilerinde de liseye geçiş ve mezuniyet coşkuları yaşandı.
   

Çınarcık ilçesinde son mezuniyet gecesi Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda gerçekleşti. Okul bahçesinde düzenlenen organizasyonda öğrenciler mezun olan öğrenciler bayrağı bir alt sınıf öğrencilere devrettiler. Hüdaverdi Aydın ilk ve Ortaokulu Müdürü Halit Kılıç yılsonu gecesinde yaptığı konuşmada, öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yaşantılarında başarılar diledi. Okul öğretmenleri, idareciler ve memurlara ana sınıf öğrencileri tarafından çiçek verilirken, okulun görünmez kahramanları da unutulmadı. Okul idarecileri tarafından da okul aile birliği üyelerine yıl boyunca yapılan desteklerden dolayı çiçekler verildi.

Yapılan veda konuşmalarının ardından, öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet coşkusunu kep atarak sonlandıran öğrenciler, okullarından ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşadılar. Yılsonu etkinliği 3. Geleneksel pilav günü ile sona erdi.  

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber