Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’da Kahraman Emlak hizmete girdi   28.07.2015  
   Çınarcıkta Kahraman Emlak düzenlenen törenle hizmete girdi.
   

Harmanlar Mahallesi İskele sokakta hizmete giren Kahraman Emlak açılış kurdelesini Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kesti.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yeni kurulan işletmeye bol kazançlar dileyerek, "Emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösterecek olan firmamızın Çınarcık halkına en iyi hizmeti sunacağına eminim. Hayırlı olsun" dedi.



 

Tecrübe ve taze kan bir arada

Baba oğul bu sektörde fark yaratacak İşletme Sahibi Kahraman Tarım, "Daha önce çeşitli sektörlerde çalıştım Emlak sektöründe 10 yıllık bir deneyimim var. Yalovanın çeşitli bölgelerine bu sektörde hizmet verdim.Mardin de yatılı bölge okuluna yaptık.Hedefim emlak sektöründe dürüst olmak . Alıcı ve satıcıyı bir araya getireceğim hakkımı alacağım fazlasında gözüm yok. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. İşletme sahibinin oğlu Abdurrahman Tarım, emlak ve inşaat sektöründe en iyi hizmeti sunmak için yola çıktıklarını kaydetti.


Tören bitiminden hemen sonra daha çok Mardin ve Diyarbakır illerimizde içilmekte olan düğün, nişan, doğum günü, tebrik,  mevlit gibi durumlarda ikram edilen acı kahve 'mırra' diye ismi tercih edilen ikram edildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber