Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yalova Protokolü, Gazilerle bir araya geldi   21.09.2021  
    19 Eylül 1921’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” ve “Mareşal” rütbesinin verilişinin 100. yıl dönümünü münasebetiyle 19 Eylül Gaziler Günü’nde anma programları düzenlendi.
   

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde şehit yakınları ve gaziler onuruna Yalova Uygulama Oteli’nde kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cesim Eren, Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdürü Vekili Togan Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Kahvaltı programının ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı düzenlendi. Vali Muammer Erol’un Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından sırasıyla Garnizon Komutanlığı, Yalova Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanlığı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

19 Eylül Gaziler Günü Programı Merkez Camii’nde Aziz şehitler ve ahirete irtihal eden Kahraman Gazileri için Mevlid-i Şerif okunmasının ardından son buldu.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber