Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  TEMA Yalova, Kuşadası’nda çevreyi temizledi   21.09.2021  
   Tema Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Kuşadası’nda düzenlenen Çevre Temizlik Etkinliğine katıldı.
   

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve İl Temsilci Yardımcısı Özcan Demir, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla tüm Türkiye’de düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” etkinliği kapsamında TEMA Vakfı Kuşadası Davutlar Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman’ın daveti üzerine Kuşadası’nda Çevre Temizlik Etkinliğine katıldı.

 

“Daha yaşanabilir bir dünya için”

Etkinlik sonrası açıklama yapan Arzu Demir, “18 Eylül Dünya Temizlik Günü, her yıl olduğu gibi çeşitli etkinliklerle doğaya atılan çöpleri temizleyerek çevre kirliliğine dikkat çekmeyi ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda eşimle birlikte TEMA Vakfı Kuşadası Davutlar Mahalle Sorumlumuz Sibel Kocaman hanımın daveti üzerine Davutlar Sevgi Plajında düzenlenen Çevre Temizlik Etkinliğine TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcimiz Mehmet Özdemir ve Yardımcısı Hayriye Kösem, Davutlar Mahalle Sorumlumuz Sibel Kocaman ve Yardımcısı Firdevs Yalçın, Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Kuşadası Belediyemiz ve Gönüllülerimizden oluşan 40 kişi ile katılarak çevre temizliği yaptık. Sibel Hanım’a bu nazik davetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Unutmamalıyız ki daha yaşanabilir bir dünya için, sadece bugün değil her gün çevre kirliliği konusunda duyarlı olmalı ve tüm atıklarımızı ayrıştırarak geri dönüştürmeliyiz” dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber