Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kocadere’de Sezon Öncesi Stabilize Asfalt Çalışması   23.06.2016  
   2014 yılında Belde statüsünden köy statüsüne dönüşen Kocadere’de çalışmalar artık il özel idare ve muhtarlık iş birliğiyle yürütülüyor.
   

Kocadere köyünde köy içi ve sahil bölümünde yer alan Yalı mahallesi bölümünde başlatılan yol çalışmaları kapsamında stabilize asfalt dökülmeye başlandı. Kocadere Köyü Muhtarı Volkan Varol 1500 nüfuslu Kocadere köyünün yaz sezonunda bu sayının yaklaşık 20.000 ‘e ulaştığını söyledi. Yaz sezonu öncesi Kocadere Köyünde yapılan çalışmaları anlatan Varol, “okulların kapanmasıyla birlikte açılan yaz sezonunda köyümüzde de yoğunluk yaşanıyor. Kış aylarında gerçekleştirdiğimiz 26 Km’lik su hattı yenileme çalışması sonrasında İl özel idaresi tarafından 5 Km stabilize asfalt yapıldı. Sahil bölgesinde astar dökümünün ardından stabilize asfalt çalışması gerçekleşti. Köy içinde de yol çalışmaları kapsamında parke döşeme ve asfalt çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen İlçe Kaymakamlığımıza, İl Özel İdaresine İl Genel Meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Varol, yaz aylarında yoğun günler geçiren Kocadere köyünde sadece Kadınların girebildiği plajın bulunduğunu da sözlerine ekledi.

OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber