Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  CEMOS BEACH Sezona Hazır   20.06.2016  
   Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Çınarcık bölgesindeki turizm işletmeleri de hazırlıklarını tamamladı. Çınarcık – Teşvikiye Kum plaj bölgesinde 2004 yılından beri faaliyet gösteren CEMOS BEACH Yaz sezonuna Serdar Ortaç Konseri ile başlıyor.
   

Marmara’nın turizm cenneti olan Çınarcık’ta da turizmin kalbi CEMOS BEACH’ta atacak.  Deniz – Kum – Güneş mükemmel üçlüsünü hizmet kalitesiyle birleştiren CEMOS BEACH Yaz sezonuna hazır.  2016 yaz sezonun yenilenen konsepti ile 1500 kişiye aynı anda hizmet verecek olan CEMOS BEACH, 9 Temmuz’da SAY2ME Organizasyonun iş birliğinde Serdar Ortaç konseri ile sezon açılışını gerçekleştiriyor. Her sezon tüm misafirperverliği ile yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayan CEMOS BEACH bu yıl da sektörde adından söz ettirecek.

2004 yılında hizmete açılan CEMOS BEACH hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak, misafirlerini ağırlıyor. Turizm sektörünün başarılı isimlerinden Osman Nurten, CEMOS BEACH’in 12. yılına yenilikler katarak girdiğini belirtti. Osman Nurten; “2004 yazında faaliyete geçirdiğimiz CEMOS Beach, bu sene 12. Sezonunu dolduruyor. Kum plaj bölümünde 1000 tane şezlong kapasitesi olan, VIP ahşap ve çim bölümünde 150 şezlong kapasitesi olan, restoran kısmında 150 kişilik oturma gurubu olan ve toplamda 1500 kişiye aynı anda hizmet verebilen tesisimizle hizmet veriyoruz. Bu yıl sezona bayram haftası Serdar Ortaç konseri ile başlangıç yapıyoruz. Bu yıl hizmete giren Localarımızla, ahşap ve çim alanlarımızla da müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz. Dünya mutfağı ve Fast food üzerine hizmet veren mutfağımızla damak tadının eşsiz lezzetleri tesisimizde müşterilerimize sunuluyor. Çınarcık’ın tek kum bölgesinin 6 Beach tesisinden toplamda 4 dönüm alan üzerinde hizmet veren tesisimizle misafirlerimizi hizmet etmekten dolayı mutluyuz.” dedi.

OZAN SÖYLER

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber