Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Mavi ve yeşilin buluştuğu yer: Zindan Cafe   28.07.2015  
   Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte birbirinden güzel mavi ve yeşilin ortak noktada buluştuğu yerde, gelen misafirlerini bekliyor.
   

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesinde doğayla iç içe bir mekan olan Zindan Kafe misafirlerini ağırlıyor. Yalova’nın gözde yerlerinden biri olan Teşvikiye Beldesi yaz sezonunun açılmasıyla birlikte birbirinden güzel mavi ve yeşilin ortak noktada buluştuğu yerde, gelen misafirlerini bekliyor.

  Ailelerle birlikte huzurlu ve doğa ile baş başa yemek yeme mekanı olan Zindan Kafe, yüksek hizmet standartlarına da sahip olma özelliği taşıyor. Yetişkinlerin uğrak mekanı olmasının yanında Zindan Kafe, çocukların da doğayla iç içe alanlarda oyunlar oynayabileceği mekânlara ev sahipliği yapıyor.

Yaz sezonunun açılmasıyla işletmelerin de  kapılarının açıldığı dönemde Zindan, gün boyu şehrin gürültüsü ve stresinden bunalan aileler için doğal yaşamın kapısını bir nevi aralıyor.

  Aileyle ve sevilen insanlarla birlikte hoşça vakit geçirilen bir mekan olan Zindan Cafe, ayrıca organik tarım ürünlerinin yetiştirildiği ve uygun fiyatlara sahip bir mekân olma özelliğini de taşıyor. Ayrıca özel günlerde, düğünlerde kutlama etkinlerinde de rezervasyon yaptırarak mekândan faydalanabilme imkanı sunan kafe, mavi ve yeşilin bütünleştiği yerde kaliteli hizmet sunma anlayışıyla konuklarını ağırlıyor. Haber: Hamit Çiçek

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber