Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’ın Çehresi Değişti   11.06.2016  
   Çınarcık Belediyesi tarafından başlatılan Çınarcık tarihinin en kapsamlı yol çalışması vatandaşlardan takdir topluyor. Gülen Yüz Çınarcık’ta vatandaşların yüzü gülüyor.
   

Çınarcık Belediyesi tarafından su alt yapı şebekeleri yenileme işleminin ardından başlayan asfaltlama çalışmaları İskele meydanına ulaştı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, gece gündüz demeden çalışmanın sürdürüldüğü cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunurken, vatandaşlar da Çınarcık tarihinde yapılan en kapsamlı yol çalışmasından dolayı Başkan Kurt’a memnuniyetlerini iletiyorlar. Okulların kapanmasının ardından açılacak olan turizm sezonu öncesi sahil kesimin asfalt çalışması tamamlanırken, birçok yerde bordür ve kaldırım çalışması da tamamlandı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ekiplerin asfalt dökeceği her cadde ve sokakta incelemeler yapıp firma yetkililerinden bilgiler alıp, vatandaşların da taleplerini dinliyor. Asfaltın dökülmesiyle birlikte değişen Çınarcık’ta, vatandaşlar Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkürlerini bizzat iletirken, Belediyenin sosyal medya hesaplarına da teşekkür iletileri yağıyor.

Belediye Başkanı Avni Kurt, "Vatandaşlarımızın yüzlerindeki tebessümler; yaptığımız çalışmalarda bizi motive ediyor. Daha güzel ve modern bir Çınarcık için daha çok çalışacağız. Bu çalışmalarda vatandaşlarımızın duası ve iyi niyetleri bize güç veriyor. Çınarcık hepimizin; o yüzden terk edilen değil tercih edilen bir Çınarcık için çalışıyoruz" dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber