Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   YTSO’dan Topaloğlu ve Laçin’e ziyaret   30.07.2021  
   Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek, Adem Gülsün, Özgür Çavuşoğlu ile Kazım Demirtaş, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Göksel Topaloğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
   

Emniyet Müdürü Topaloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan; “Oda olarak Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız. Yalova’ya kısa sürede alışacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Çalışmalarına her zaman Yalova halkının huzuru ve güvenliği yönünde devam edeceklerini belirten Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Göksel Topaloğlu, YTSO Başkan ve Yöneticilerinin başarı ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

 

Laçin’den bilgi aldılar

Emniyet Müdürlüğü ziyareti sonrasında, Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’i makamında ziyaret eden YTSO Yöneticileri, Bakanlık ve il müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Hizmetlerinde ve çalışmalarında İl Müdürü Laçin’e başarılar dileyen YTSO Yönetim Kurulu Tahsin Becan, “Oda olarak kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları anlamında her ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşımıza destek vermekteyiz. Evlerinde sadece ev hanımlığı yapan fakat iş hayatının içinde olmayan kadınlara odamız Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte destek vererek aile ekonomilerine katkı yapmalarını sağlamaktayız. Eğitim alanında da kırtasiye ve burs gibi desteklerle sosyal yardımlarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber