Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AŞAMA AŞAMA ASFALTLAMAYA DEVAM   03.06.2016  
   Çınarcık Belediyesi tarafından Çınarcık tarihinin en kapsamlı yol çalışması olarak nitelendirilen yol ve kaldırım çalışmalarına plan ve program çerçevesinde aşama aşama devam ediliyor.
   

Çınarcık Belediyesi tarafından su alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında, Harmanlar Mahallesi Gül Sokak ile Kırçiçeği Sokağın önünde Vali Akı Caddesi’nin sahil şeridin de çalışmalarını sürdürüyorlar. Su alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda kazı ve binder çalışması yapan ekipler, Harmanlar Mahallesi Gazi Süleyman Arslan Caddesinde yol çalışması kapsamında yollar kazıldı ve binder çalışması yapılıyor. Bu cadde üzerinde binder çalışmasından hemen sonra son hali olacak olan aşınma asfaltlama çalışmasına geçilecek.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında; Taşliman Mahallesi Barbaros Caddesi sahil şeridi boyunca ve Liman Sokak, Yosun Sokak, Rüzgar Sokak ile Yıldız Sokakta aşınma asfaltı döküldü. Aynı zamanda bu sokakların bordür çalışmaları tamamlanmış olup kaldırım çalışmaları ekipler tarafından yapılmaktadır. Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Lodos Sokak, Karayel Sokak, İmbat Sokak ve Deniz Sokakta da aşınma asfaltı döküldü. Geçmiş günlerde su şebeke çalışmaları için kazılan Dağ Yolu diye tabi edilen Poyraz Caddesinde kazılan yerler sağlamlaştırma ve yama çalışmasında  sona gelindi. Kısa bir zaman sonra yama çalışmasının da tamamlanacağı belirtildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt konu ile ilgili “Gece gündüz demeden çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu çalışmalar esnasında vatandaşlarımıza ister istemez  sıkıntı yaşattık. Ben tüm ilçe halkına bize verdikleri destek ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Tek hedefimiz terk edilen değil tercih edilen bir Çınarcık yaratmak için çalışıyoruz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber