Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Gençlik Meclisi Belirlendi   02.06.2016  
   Çınarcık Kent Konseyi alt meclis çalışmaları kapsamında seçimleri yapılan Gençlik Meclisi seçimlerini Ülkü Ocakları Temsilcisi Burak Berk Usta kazandı.
   

Burak Berk Usta ile birlikte Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Eymen Akar (Adalet ve Kalkınma Partisi Temsilcisi),  Yavuz Biçer (Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi), Niyazi Mustafa Bozkurt (Çınarcık Belediyesi Temsilcisi), Simge Cengiz (Çiçek Yuvası Anaokulu Temsilcisi), Birkan Demir (Çınarcık Anadolu Lisesi Temsilcisi), Emre Kılıç (Çınarcık'taki Malatyalılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Temsilcisi), Metin Özen (Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Temsilcisi), Neslişah Serenli (Cumhuriyet Halk Partisi Temsilcisi), Emrah Yorgun (Milliyetçi Hareket Partisi Temsilcisi)

Başkanlar ilk açıklamalarını yaptı

Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Harun Karademir “Konsey çalışmalarımızı emin adımlarla ilerletiyoruz. Bugün seçimini gerçekleştirdiğimiz Gençlik Meclisi gücümüze güç katacaktır. Gençlik Meclisi başkanımız yürütme kurulunun doğal üyesi olmuştur. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Kentimize hayırlı olsun” dedi.

Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Burak Berk Usta “Amacımız oluşturacağımız projelerle Çınarcık'ı sadece 3 ay tercih edilen bir kent görünümünden çıkmasını sağlayıp ömür yaşanabilen bir Çınarcık'ın oluşturulmasında trend belirleyici olmaktır. Ben ve Yürütme Kurulu üyelerim Çınarcık gencinin temsilcileri olarak hem ilçemizin hem gençlerimizin iyiden, güzelden ve doğrudan yana olması için çalışacağız” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber