Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AYDİLGE ÇINARCIK’I COŞTURDU   22.05.2016  
   Çınarcık’ta Aydilge Rüzgarı Esti Çınarcık Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Gençlik Konserinde Aydilge Çınarcıklı gençlere unutulmaz gece yaşattı.
   

20 Mayıs 2016 tarihinde Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Aydilge sevilen şarkılarını Gülen Yüz Çınarcık için söyledi. Binlerce kişinin akın ettiği Çınarcık Cumhuriyet meydanındaki Gençlik Konserini, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve eşi Elif Kurt, CHP il Başkanı Özcan Özel, ilçe Başkanı Erkan Birgin, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen de izledi. Aydilge Konserini 10. Yıl marşı ile sonlandırırken, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta sahnede kendisine eşlik etti. Havai Fişek Gösterileri eşliğinde söylenen 10. Yıl marşına vatandaşlarda Türk bayrağı sallayarak eşlik etti.

10.uncu Yıl Marşından sonra Başkan Kurt Aydilge’ye Türk Bayrağı hediye vererek  göstermiş olduğu performans için teşekkür etti. “Bundan sonra da böyle etkinliklerle birlikte Gülen Yüz Çınarcık’ı Terk Edilen Değil Tercih Edilen Bir Çınarcık yapmaya çalışıyoruz ” dedi.

OZAN SÖYLER

 

                                      

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber