Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  BAŞKAN KURT, "VALİMİZDEN RİCA ETTİK, BARINAKLAR YENİLENDİ"   22.04.2016  
   1984 yılında yaptırılan ancak bu tarihten sonra hiçbir bakım ve onarım görmeyen Çınarcık Balıkçı Barınağı’nda Belediye Başkanı Avni Kurt’un girişimleriyle başlatılan yenileme çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Barınağı ziyaret eden Başkan Kurt’a Çınarcık Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Temel Koç teşekkür etti.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, liman bölgesinde bulunan balıkçı barınağını ziyaret ederek burada kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Çınarcık Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Temel Koç ile görüşen Başkan Kurt, balıkçı barınağının yenilenmesinin büyük oranda tamamlandığını, bu projede kendisinin de emeği olmasından gurur duyduğunu söyledi. Barınağın yapımının mimarlarının kendisiyle birlikte Vali Selim Cebiroğlu, İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi ve Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali olduğunu söyleyen Kurt, “Tüm Çınarcık halkı adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Valimizden Rica Ettik

Barınağın yıllardır bakımsız bir halde bulunduğunu belirten Avni Kurt, “Barınağımız yapıldığından günden bu yana hiçbir bakım ve tamirat görmemişti. Çınarcık’ımıza yakışmayan bir görüntüdeydi. Geçtiğimiz yaz aylarında Sayın Valimiz Selim Cebiroğlu’nu ilçemize iftara davet ettik. Kendisi Çınarcık’ın doğa harikası bir yer olduğunu söyledi. İftar öncesinde kendisine liman bölgesini de gösterdim. Buradaki sıkıntıyı anlattım. 30 yılı aşkın zamandır bakımsız halde bulunan ve çökmek üzere olan barınaklarımız konusunda ricacı oldum. Kendisine bu işi projelendirip İl Özel İdaresi’ne sunabileceğimizi anlattım. Sağolsun hemen ilgilendi. Bir gün sonrasında keşfe geldiler ve bugün barınağımız büyük oranda yenilendi. Başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu işin yapılmasında önayak olmak da bizim görevimizdi” dedi.

Belediye olarak da projede üzerlerine düşeni yaptıklarını kaydeden Kurt’a Kooperatif Başkanı Mehmet Temel Koç ve diğer üyeler teşekkür etti. Kurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde bir de Türk bayrağı hediye etti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber