Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Limana Yeni Balıkçı Barınakları   21.04.2016  
   Çınarcıklı Balıkçılar yeni konteynır barınaklarına kavuştu. S.S Çınarcık Su ürünleri Üretme ve Değ. Kooperatifi üyelerinin yıllardır çektiği çile sona erdi. İl Özel idaresi tarafından ihale edilerek temin edilen 40 adet balıkçı konteynırı Çınarcık’taki limana yerleştirildi. Ak Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya Limanda bulunan balıkçıları ziyaret ederek konteynırları inceledi.
   

Kaya; “ Konteynırlar balıkçılarımıza hayırlı olsun”

İl özel idaresi tarafından ihale edilen projenin toplam maliyetinin 200 Bin TL olduğunu belirten Ak Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya, “Balıkçı barınakları olarak kullanılacak olan konteynırlar özel olarak dizayn edildi. Balıkçılarımızın daha rahat ve konforlu bir ortamda faaliyetlerini sürdürecekleri, iç dizaynları yıkanabilir su giderlerinin olduğu, elektrik tesisatları ve yalıtımlarının özel olarak yapıldığı 40 konteynır teslim edildi. İl Özel idaresinden sağlanan ödenek ile balıkçılarımıza kazandırdığımız konteynırlar için, başta il genel meclis başkanımıza, meclis üyelerimize, il Özel idaresi Genel sekreterimize ve teknik personellerimize teşekkür ediyoruz. Kooperatif Başkanımız Mehmet Temel Koç’da bu çalışmayla ilgili çok uğraş gösterdi. Haftada iki kez bizleri aradı, biz de Özel İdareyi rahatsız ettik bu konuda ve çok şükür geçte olsa Konteynırları teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Koç; “Çınarcık güzel bir tesis kazandı”

1980’li yıllarda yapılan balıkçı barınaklarının artık sağlıklı bir şekilde kullanılmadığını belirten S.S Çınarcık Su ürünleri Üretme ve Değ. Kooperatifi Başkanı Mehmet Temel Koç, Sayın Valimiz’in Çınarcık ziyaretinde barınakların durumunu görmesi, bizlerinde Ak Parti ilçe başkanlığı ve meclis üyelerinden ricamızla konteynırlarımıza kavuştuk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çınarcıklı balıkçıların yanı sıra Çınarcık güzel bir tesis kazandı çünkü daha önceden burada harabe bir görüntü vardı artık daha temiz ve güzle bir görüntüyle karşı karşıyayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber