Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Saklı Cennet Teşvikiye …   13.04.2016  
   ÖZEL HABER
   

Baharın gelmesi ve havalarında ısınmasıyla birlikte hafta sonunda eşsiz doğa güzelliğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Teşvikiye beldesine akın etti.

Doğa turizminin en önemli merkezlerinden olan Teşvikiye Beldesi özellikle hafta sonları binlerce kişi ağırlıyor. Trekking gruplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş Pazar günü Teşvikiye beldesini tercih ederek, temiz ve güzel havanın tadını çıkardılar. Teşvike Belde içinde bulunan başta Elif Pide ve çay bahçesi başta olmak üzere, birçok kafe ve restoran yoğun bir gün geçirdi.

Teşvikiye Beldesinde bulunan doğal yürüyüş parkuru da trekking gruplarının bahar ve yaz turlarında yer alıyor. Yalova’nın yanı sıra çevre illerden de vatandaşların akın ettiği Teşvikiye beldesinde; çam, meşe, kestane ve ıhlamur ağaçlarından oluşan çeşitli ağaç türlerinin, yakın çevresinde şelalelerin ve “dipsiz göl” olarak bilinen derin bir krater gölünün bulunduğu doğa harikasının yanı sıra “şifalı su” diye bilinen bir içme su kaynağı bulunuyor. Ayrıca Teşvikiye Beldesi’nde bulunan Delmece Yaylası doğal yürüyüş parkuru ile farklı doğal güzellikleri yaşayarak ulaşabileceğiniz seçenekler sunması bakımından çok ilgi çekicidir.

OZAN SÖYLER

                                          

 

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber