Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İl Müdürü Kaplan’dan Kocadere’ye Spor Malzemesi Desteği   11.04.2016  
   Sportif başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Kocadere Ortaokulu’na Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Metin Kaplan tarafından spor malzemeleri desteği yapıldı.
   

2015-2016 Eğitim öğretim yılında okul spor faaliyetlerinde üst üste aldığı dereceler ile Çınarcık ilçesinin adını üst sıralara taşıyan Kocadere ortaokulu son olarak geçtiğimiz hafta Dart turnuvası ve Oryantiring yarışmalarında il birinciliğini kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Metin Kaplan okul sporlarında başarı elde eden Kocadere Ortaokulu öğrencileri ve idarecilerini ağırlayarak, spor malzemesi desteğinde bulundu.

Kocadere Ortaokulu Müdürü Hediye Sarılı, Okul Müdür Yardımcısı Serhat Halil Çelik ve öğrencilerden oluşan heyet il Müdürü Metin Kaplanı makamında ziyaret etti. Kocadere Ortaokulunun sportif başarılarından söz eden okul müdürü Hediye Sarılı, “köy okullarının imkansızlıklarına rağmen çocuklarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz okul sporlarında gösterdikleri başarıları eğitim sürecinde de devam ettiriyorlar.” dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Metin Kaplan’da başarılarından dolayı Kocadere Ortaokulunu tebrik ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığının okul spor kulüpleri ve engelli spor kulüplerine yönelik desteklerinin daha fazla olduğunu bu nedenle öğrencilerin bu başarılarının sürdürülmesinde kulüpleşmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

Başarı dileklerinin ardından il Müdürü Metin Kaplan ve şube Müdürü Selma Alacatlı, Kocadere Ortaokulu öğrencilerine spor malzemelerini teslim ettiler.

OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber