Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Hayırsever Naci Soyer Anadolu Lisesine Kütüphane Kazandırdı   31.03.2016  
   Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer tarafından Çınarcık Anadolu Lisesine yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.
   

52. Kütüphane haftası kapsamında Çınarcık Anadolu Lisesinde düzenlenen kütüphane açılışına; Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve Eşi Hediye Sarılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, Çınarcık Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler müdürü Hülya Nazlı, okul müdürleri ve turizm dernek üyeleri katıldı.

Çınarcık gönüllüsü Naci Soyer tarafından yapılan kütüphaneye okul idarecileri tarafından Hayırsever Naci Soyer’in ismi verildi.

Açılış öncesi okulun konferans salonunda düzenlenen plaket töreninde konuşan Okul Müdürü Özkan Aydın, “bildiğiniz gibi bugün kütüphaneler haftasını da kutladığımız bir gün, kitabın, okumanın ve kütüphanelerin insan için ne kadar önemsenmesi gereken bir değer olduğu yadırganamaz bir gerçektir. Bu hayır işinin bugün açılışını yapmanın da ayrıca bir önemi olduğunu düşünüyoruz. bu güzel ve anlamlı desteklerinden dolayı özellikle kütüphanemiz ismini de verdiğimiz Naci Soyer beyefendiye ve eşi Ayseren Soyer hanımefendiye teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı desteklerinden dolayı Hayırsever Naci Soyer’e okul aile birliği adına hazırlanan plaketi verdi. Hayırsever iş adamı Naci Soyer’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Sarılı, bu davranışının diğer vatandaşlara da örnek olmasını diledi.

Çınarcık’ta eğitim noktasında her türlü desteği vererek isminin dahi ön plana çıkmasını istemeyen Çınarcık Gönüllüsü Naci Soyer yaptığı konuşmada, “kütüphaneye ismimin verilmesini istemiyordum ama umarım devamı gelir ve bütün arkadaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyorum Çınarcık her şeye yakışır bir yer, eğitime destek anlamında herkes elinden geleni mutlaka yapmalı” dedi.

Konuşmaların ardından Naci Soyer kütüphanesinin açılışı, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve Eşi Hediye Sarılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ve Hayırsever Soyer ailesi tarafından yapıldı.

OZAN SÖYLER         

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber