Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  MHP`den engelli vatandaşa yardım   23.07.2015  
   Esenköy`de yaşayan Epilepsi hastası olan vatandaşa Milliyetçi Hareket Partisi Çınarcık İlçe Teşkilatı engelli araç yardımında bulundu.
   

Esenköy’de yaşayan epilepsi hastası olan 18 yaşındaki Uğur Sarıahmet Çınarcık Mhp İlçe Teşkılatı'nın sayesinde engelli araç sahibi oldu. Her gün ailesi tarafından gezdirilen Sarıahmet, alınan bu araç ile artık kendi imkânları ile gezebilecek. Mutluluğu yüzünden okunan Sarıahmet, aracına binerek keyifli dakikalar yaşadı. 

 

Alınan engelli araçta desteği olan herkese teşekkür eden Baba Sarıahmet, "Oğlumu devamlı sırtımda götürüyordum. Bundan sonra da götürebilirdim, benim için bugüne kadar hiç sorun yoktu. Ancak kendisi de diğer insanlar gibi gezip tozmak istiyordu. Alınan araç ile en azından kendi imkânları ile gezebilecek. Oğluma bu mutluluğu yaşatanlara sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bu destekte büyük emeği olan MHP Kadın Kolları Başkanı Hediye Demirer, "Teşkilatımız ile karar kılıp engelli vatandaşlarımıza el uzatmalıyız dedik ve çalışmalarımıza başladık. İlk olarak Esenköy`de yaşayan kardeşimizi engelli aracını ulaştırmayı başardık. Bunun için gururluyuz. Babası artık onu serbest bırakabilir. Çünkü Ahmet kendi imkânları ile istediği yere gidebiliyor" açıklamasında bulundu.

 

Demirer, bu çalışmada emekleri geçen MHP Yalova Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dilek Gültekin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Günere`ye teşekkür etti.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber