Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Esenköy Belediyesi’nden iddialara yanıt   30.11.2020  
   Esenköy’de yaşayan bir vatandaşın, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in Covid-19 testinin pozitif çıktığını, negatif denilerek saklandığını ve cenazeye katılıp diğer katılımcılara bulaştırdığını iddia etti. Esenköy Belediyesi konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.
   

Esenköy Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in, hastalığı ve rahmetli olan anne ve babasının vefatı üzerinden günler geçmemiş iken ve başkanımızın acısı daha taze iken ahlaksızca algı yapan, yalan konuşan, vicdandan ve merhametten yoksun ekran görüntüsünde ki zavallı şahsiyete ve türevlerine karşı açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

 

Belediye Başkanımız ile ilgili daha önce Uzmanlar Hastanesinde ve Çınarcık sağlık ekipleri tarafından evinde iki kere Covid-19 testi yapılmıştı ve testlerde negatif çıkmıştır.

Bunun üzerine resmi sayfamızdan Başkanımız Mehmet Temel'in, testlerinin sonucu ile ilgili açıklama yaptık.

 

Belediye Başkanımız Mehmet Temel'i, Belediyemizi ve Jandarma personellerini karalayan asılsız ithamlar ile alçaklıkta sınır tanımayan, Sağlık Bakanına, BİMER’e, CİMER’e şikâyet eden, Esenköy’ümüzü her fırsatta kötüleyen bu şahsiyetsizleri Allah'a havale ediyoruz.

Ekran görüntüsünde Başkanımızın Anne ve Babasının cenazelerin de sonuçlarının negatif olduğu görülmektedir.

 

Ailesinden pozitif olanların hiçbiri de acılı günlerinde cenazeye katılmamışlardır. Rahmetli Babası pozitif olduğu için canından çok sevdiği eşinin cenazesine katılamamıştır. Başkanımız Mehmet Temel'in vücut direnci Anne ve Babasının cenazelerinden sonra zayıflamış ve Babasının cenazesinden sonra yapılan test sonucu pozitif çıkmıştır. En acı günlerinde bırakın destek olmayı vefat üzerine algı yapan, hastalığı üzerinden siyaset yapan bu şahsiyet ve türevlerinin merhametsizliğini ve vicdansızlıklarını halkımızın takdirine bırakıyoruz” denildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber