Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  CHP ÇINARCIK İLÇE BAŞKANI BİRGİN’İN KINAMA MESAJI   14.03.2016  
   Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık ilçe Başkanı Erkan Birgin 13.03.2016 günü Ankara Kızılay’da düzenlenen bombalı saldırıyı nefretle kınayarak, başsağlığı diledi.
   

CHP İlçe Başkanı Birgin yayımladığı kınama mesajında, “Başkent Ankara’da, yurttaşlarımıza yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı lanetliyoruz. Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ankara’da 29 yurttaşımızın şehit olduğu alçakça saldırının acısının üzerinden daha bir ay geçmeden, dün akşam saatlerinde Ankara'nın göbeği, Kızılay Güvenpark'ta düzenlenen hain saldırı bizleri bir kez daha derinden yaraladı. Türk milletinin huzuru, birliği ve dirliğine yönelik saldırılar artarak devam ederken, dili, dini, kökeni, vicdanı olmayan terör yine başkentimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır.

Hain ve kalleşçe yapılan saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Milletimizin başı Sağolsun.” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber