Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  3 PUAN İLKER’İN AYAĞINDAN GELDİ   14.03.2016  
   Çınarcık Belediye spor sezonun 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Tavşanlı Belediye Spor’u tek golle yenerek puanını 31’e çıkardı.
   

Yalova süper amatör kümede zirve mücadelesini yakından ilgilendiren Tavşanlı Belediye Spor – Çınarcık Belediye Spor karşılaşmasında gülen taraf konuk ekip Çınarcık oldu. Ligde ikinci sırada mücadele eden Tavşanlı Belediye Spor mutlak kazanması gereken maçta üç puanı kaptırdı. Maçın ilk yarısında daha fazla atak yapan Tavşanlı Belediye Spor, Çınarcık Belediye Spor’un tecrübeli kalecisi Egemen’i geçemedi. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan maçta Çınarcık Belediye spor ikinci yarı ağırlığını maça yansıttı. 70. Dakikada (9 ) İlker’in golüyle 1-0 öne geçen Çınarcık Belediye Spor, mutlak iki pozisyonu gole çeviremeyince maçtan tek golle üç puanı alan taraf oldu.

‘Gönüllerin Şampiyonuyuz’

Çınarcık Belediye Spor teknik patronu Yalçın Önem, ligin ilk yarısında kalede yaşadıkları sıkıntı nedeniyle bugün bu tabloda oldukları belirtti. Maç sonrası muhabirimize açıklama yapan Önem, “Gönüllerin Şampiyonuz, en iyi oynayan takımız ama ilk yarının sıkıntılarını çekiyoruz. Kalecide yanlış yaptık, iyi bir kaleci bulamadık.” dedi.

Ligin ikinci yarısı transfer edilen kalecinin performansına değinen Önem, “aldığımız kaleci bizi kurtardığı anlar oldu. Maçın ilk yarısında iki tane %100 gol pozisyonu çıkardı. Bu iş böyle hiçbir yerde hata yapmayacaksın, sürprizli bir lig yaşıyoruz. Tavşanlı takımı da çok iyiydi, geçen hafta berabere kalıp iki puan stresi ile çıktığın zaman böyle çıkıyorsun. Biz ilk yarı kaleci stresiyle oynadık. İlk defa kalemiz güvende diye rahat nefes alabiliyoruz. Bu sene nasip böyleymiş, ama biz şuna inanıyoruz. Yalova’da keyif veren bir oyun oynuyoruz, bu oyunumuz da herkesin hoşuna gidiyor, keyiflerin de şampiyonu olmak bize mutluluk veriyor.” şeklinde konuştu.

OZAN SÖYLER  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber