Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 95. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI   12.03.2016  
   İstiklal Marşının Kabulünün 95. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Çınarcık’ta düzenlenen törenle kutlandı.
   

Çınarcık Gülkent Ortaokulu Konferans salonunda düzenlen törene; Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Tan, Çınarcık Belediye Başkan Vekili Ömür Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Hakan Demirhan, Ak Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya, CHP Çınarcık ilçe Başkanı Erkan Birgin, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten slayt ve konuşmaların yapılmasının ardından, Şiiler okundu. İstiklal Marşının Kabulünün 95. Yıl dönümü nedeniyle hafta boyunca düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler performanslarını bir kez daha sahnelediler.

Dereceye giren öğrencilere ödül

 İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında üçüncü olan Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu öğrencisi Elif Pekmez, Firuzan Kınal Ortaokul Öğrencisi Lara Doğan Yıldırım ve Çınarcık Anadolu Lisesi öğrencisi Özlem Aybala Karacadağ’a ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ tarafından verildi. Yarışmada ikincilik ödülünü almaya hak kazanan Gülkent ilkokulundan İrem Nur Honaz, İmam Hatip ortaokulundan Pınar Yıldırım ve Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Samet Celep’ e ödülleri İlçe Jandarma Komutanı Emrah Tan tarafından verildi. Yarışmada birinci olan ve çeyrek altın ile ödül kazanan Kocadere ilkokulu öğrencisi Çağla Akalın, Kocadere ortaokulu öğrencisi Samet Taş ve Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Beyzanur Sarı’ya ödüllerini Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı tarafından verildi.

OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber