Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık MHP İlçeden ‘Askıda Ekmek’ kampanyası   25.10.2020  
   Türkiye’nin pek çok noktasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan ‘Askıda Ekmek’ kampanyası konuşuluyor. Gazetemize açıklama yapan Çınarcık MHP İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, “Bizim Askıda Ekmek kampanyamızı eleştirmek yerine, onların askıdaki Milletvekillerini eleştirmelerini tavsiye ederim.” Dedi.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat’a açıklamalarda bulunan MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, “Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, ‘Askıda Ekmek’ kampanyası başladı.  

Bizde MHP Çınarcık İlçe Başkanlığı olarak, Çınarcık ilçesinde, Fatsalı Fırın’da bu kampanyanın startını verdik.

Tabi bu projemiz, sadece bir fırınla alakalı kalmayacak. Köylerimizde de, aynı kampanyaya devam edeceğiz. Aç yatan komşumuz varken, biz tok yatma taraftarı değiliz” ifadelerini kullandı.

 

Bayraktar, “Olumsuz eleştirilere kulak asmıyorum”

Başlatılan kampanyanın her kesime hitap ettiğini ve olumsuz eleştirilerle ilgilenmediğini dile getiren Başkan Bayraktar, “Allah bize sağlık sıhhat verdiği sürece kampanyamız devam edecektir.

Biz bu projenin maliyetini teşkilat olarak karşılıyoruz. Ama tabi ki fırınlara gelen vatandaşlarımız, bir ekmek kendine alıyorsa, bir ekmekte askıda bırakıyor. Biz, burada parti gözetmeksizin bu kampanyayı yürütüyoruz. Bizi eleştirenler var. Ama ben bu eleştirilere şöyle bir parantez açayım, olumlu eleştiriler noktasında her kesimden teşekkür ve dua alıyoruz. Olumsuz eleştirilere ise hiç mi hiç kulak asmıyoruz. Çünkü bizim Askıda Ekmek kampanyamız, Genel Başkanımızın talimatıyla başlatıldı. ‘Askıda Ekmek’ kampanyamızı eleştirmek yerine, onların askıda ki Milletvekillerini eleştirmelerini tavsiye ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Vatandaşa çağrı

Vatandaşların bu kampanyayı desteklemesi gerektiğini söyleyen Başkan Bayraktar, “Hali vakti yerinde vatandaşlarımız, her fırına gittiğinde evine 1-2 ekmek aldığında, 1-2 ekmeği ise askıya bırakmasını arzuluyoruz. Çünkü aç yatan insanlarımız var. Aç yatan insanlarımız varken, bizler tok yatma taraftarı değiliz” dedi.

 

Askıda Ekmek kampanyası yaygınlaşacak

Yürütülen kampanyanın ilçe, belde ve köylere kadar yaygınlaşacağını belirten Başkan Bayraktar, “Önümüzde günlerde Teşvikiye beldemizde de bu kampanyaya başlayacağız. Teşvikiye beldesi ve köylerdeki bakkallarda, Askıda Ekmek kampanyasını sürdürüp, yaygınlaştıracağız.

Biz Sn. Genel Başkanımıza bu kampanyayı başlattıkları için, Çınarcık İlçe Teşkilatı olarak çok teşekkür ediyoruz. Şunu belirtmek isterim ki, Genel Başkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya diğer partilerimiz eleştirmek yerine ılımlı yaklaşabilirler.

Biz Çınarcık’ta yaşıyoruz. Çınarcık’ta her görüşten insanlar var. Biz, her insanın görüşüne saygı duyuyoruz. Bu başlattığımız kampanya sadece bizim için değil, tüm Türkiye için geçerli bir kampanya” ifadelerini kullandı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber