Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  MHP Armutlu’da kongre heyecanı yaşandı   21.09.2020  
   MHP Armutlu 9. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Ömer Ermutlu, tek liste ile gidilen seçimde yeniden Armutlu İlçe Başkanı olarak seçildi.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

MHP Armutlu 9. Olağan İlçe Kongresi, Armutlu Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, Kovid-19 Pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapıldı. Mevcut başkan Ömer Ermutlu, tek listenin olduğu kongrede yeniden MHP Armutlu İlçe Başkanı olarak seçildi.

 

‘Ömer Ermutlu başkanımız ve yönetimine başarılar dilerim’

Kongrede konuşan MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, “İlçe kongrelerimize Armutlu ile başladık. Mevcut başkanımız, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan olarak görevine devam edecektir. Ömer Ermutlu başkanımız ve yönetimine başarılar dilerim. Kongremizin ayrı bir anlamı var. Bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; gaziler, yaşayan anıtlardır. Bu vesile ile Armutlu ilçemiz başta olmak üzere; MHP Yalova ilçe kongrelerimiz, partimize, teşkilatımıza, Yalova’mıza ve camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan yaptığı açıklamada, “Teşkilatlarımız ile birlikte

Armutlu İlçemizin Olağan Kongresine katılım sağladık. Kongremizde tekrar seçimi kazanan MHP İlçe Başkanımız Ömer Ermutlu’ya ve yönetimine başarılar diler, kongremizin Armutlu İlçemize, Ülkücü Milliyetçi Harekete hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber