Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Çocukların gözünden “Doğa ve Canlılar”   02.03.2016  
   Çınarcık Çiçek Yuvası Anaokulu ilçedeki anaokullarını kapsayan “Doğamız ve Canlılar” konulu resim yarışması düzenlendi. Yarışmanın birincisi ise Kocadere İlkokulu ana sınıf öğrencileri oldu.
   

Çiçek Yuvası Anaokulu, ilçedeki anaokulların kaynaşmasını sağlamak ve çocuklara özgüven duygusunu kazandırmak amacıyla ilçe anaokulları arası resim yarışması düzenledi. Hüdaverdi Aydın İlkokulu, Firuzan Kınal ilkokulu, Gülkent ilkokulu, Çınarcık ilkokulu, Koruköy ilkokulu, Çiçek yuvası Anaokulu ve Kocadere ilkokulu ana sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada, öğrenciler “doğamız ve canlılar” konusunu resme döktüler.  Çiçek Yuvası Anaokulu çok amaçlı salonunda jüri üyeleri karşısında gerçekleşen yarışmada her okuldan 5 öğrencinin oluşturduğu bir gurup ortak resim yaptı. Çocukların hayal ettikleri doğa ve çevre resmi jüri üyelerini oldukça zorlarken, yarışmanın birincisi Kocadere ilkokulu, ikinci Hüdaverdi Aydın ilkokulu, üçüncü ise Çınarcık ilkokulu oldu.

Çiçek Yuvası Anaokulu Müdürü Sultan Efeoğlu, okullar arası kaynaşmayı ve çocukların yeni bir deneyim kazanmaları sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada, doğanın çok hızlı tüketildiği bu günlerde doğaya ve canlılara saygı kavramını geliştirebilmek için bu yarışmayı düzenlediklerini belirtti.

Yarışmanın jüri üyeliğini Çınarcık Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Mızrak, Hüdaverdi Aydın ilkokulu Müdürü Halit Kılıç, Halk Eğitim Merkezi çocuk gelişimi öğretmeni Ayşe Demir, Adil Bayraklı ve Nazlı Başaran yaptı. Yarışmada dereceye giren okullara kupa verilirken, her öğrenciye de katılım belgesi verildi.  

Kocadere ilkokulu yarışmada 1. oldu

Çiçek Yuvası Anaokulunun düzenlediği resim yarışmasında Kocadere İlkokulu ana sınıf öğretmeni Dila Setçek’in öğrencileri ilçe birincisi oldular. Eymen Emin Merşin, Melike Er, Mustafa Kaya, Perihan Adalı ve Mısra Münevver Coşgun’dan oluşan gurup yaptıkları resimle hayallerindeki doğa ve canlıları çizdiler. Kocadere İlkokulu Ana sınıf öğretmeni Dila Setçek, “ çocukları için düşünülmüş olan güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bizim için hem güzel bir başarı hem de güzel bir etkinlik oldu. Yarışmanın düzenlenmesini sağlayan Çiçek Yuvası Anaokuluna teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Foto: Ozan SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber