Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Asırlık çınarları ziyaret ettiler   12.08.2020  
   Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, eşi Elif Soyer ve Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ile birlikte Çınarcık’ın asırlık çınarlarından Sultan Şimşek’i evinde ziyaret ederek 100. yaşını kutladılar.
   

Çınarcık Belediyesinin yeni başlattığı “Hayatlarını huzurla Çınarcık’ta geçiren “Asırlık Çınarlarımızın Yanındayız” projesi kapsamında Belediye Başkanı Numan Soyer ve eşi Elif Soyer ile birlikte ilk ziyaretlerini Sultan Şimşek’e yaparak 100. yaşını sevenleriyle birlikte kutladılar.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takılıp, sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen ziyarette Başkan Numan Soyer, Sultan Nineye çiçek, pasta ve günün anlam ve önemini belirten plaket hediye etti. Sıcak ve samimi bir ortamda uzunca bir süre Sultan Nine ile sohbet edildi ve hayır duası alındı.

Tatlı diliyle Sultan Nine, bir yandan anılarını anlattı bir yandan da kendisini ziyaret eden Başkanımız Soyer ve eşi Elif Soyer’e bol bol dua etti.

Ziyaret sonunda Sultan Nine, "Beni ziyaretinizle çok mutlu ettiniz, Allah sizden razı olsun. Allah, Başbakanımıza hayırlı hizmetler, uzun ömürler nasip etsin. Hepinize kurban olurum ben" diye dua etti.

Sultan anneyi sağlıklı görmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Soyer, "Böylesine değerlerimizi korumak ve onlara saygılarımızı ifade etmek üzere kendisini ziyaret ettik. Bizler geleneksel yapımız içerisinde büyüklerimize saygı duyan bir toplumuz. Bunun sürdürülmesi ve genç kuşaklara bu duygunun verilmesi, hepimiz için büyük önem taşıyor. Bu yüzden “Hayatlarını huzurla Çınarcık’ta geçiren “Asırlık Çınarlarımızın Yanındayız” projesini başlattık. Çınarcık’ta hayatlarını sürdüren değerli annelerimizi ve babalarımızı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soruyoruz." Şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber