Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Soyer; “Sahil yolu projesi tamamlanacak”   02.07.2020  
   Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ile basın açıklamasında bulundu. Soyer, geçmiş yıllarda iki belediye arasında yaşanan olayları tasvip etmediğini ve rahatsızlık duyduğunu, Çınarcık ile Koru arasında yapımına başlanan sahil yolu projesini bitirme konusunda kararlı olduklarını açıkladı.
   

Soyer açıklamasına şu şekilde devam etti; “Çınarcık Belediyesi ve Koru Belediyesi, Çınarcık ile Koru arasında yapımına başlanan ortak Sahil Yolu projesi hakkında Koru Belediye Başkanı Sayın Kamil Yaman ile ortak basın açıklamasında bulunduk.

Geçmiş yıllarda Çınarcık Belediyesi ile Koru Belediyesi arasında yaşanan bir takım anlaşmazlıklar masa başında çözülememiş ve bu konular mahkemelere taşınmıştı. Bizler açıkçası bu durumu tasvip etmiyor ve yaşanan süreçten rahatsızlık duyuyoruz.

Amacımız, yerel hizmetlerin; halkın beklentileri ve kamu menfaatleri doğrultusunda karşılıklı konuşarak, dostane bir şekilde Çınarcık ve Koru halkına sunulmasıdır.

Çınarcık ile Koru arasında yapımına başlanan Sahil Yolu projesini bitirme konusunda kararlıyız. Bu sayede Çınarcık Cumhuriyet Meydanından Koru Meydanına kadar, %90'ı deniz kıyısında olmak üzere yaklaşık 5 km uzunluğunda çok şık bir sahil yürüyüş yolumuz olacak.

Söz konusu çalışmayı Koru Belediyesi, Çınarcık Belediyesi’ne olan borcunun bir kısmının karşılığı olarak tamamlayacak. Bu konuda; Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman başta olmak üzere, emek sarf eden Çınarcık ve Koru Belediyesi çalışanlarını tebrik ediyorum.” Dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber