Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kaymakam Sarılı Kandil mesajı yayınladı   13.07.2015  
   Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, Kadir Gecesi dolasıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
   

Kaymakam Cafer Sarılı, yayınladığı kutlama mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı belirtti.

 Sarılı, “Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve heyecanını milletçe yaşıyoruz. Rahmet denizinin çalkalandığı, on bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, ilahi müjde ile bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır” şeklinde ifade etti.
Sayısız güzelliğin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesinin manevi bir iç yolculuk olduğunun altını çizen Sarılı, “İç dünyamıza yönelerek iyi ve güzel davranışlarımızı artırmaya, kötü davranışlardan uzaklaşarak arınmaya çalışmalıyız. Bu önemli gün ve geceleri değerlendirirken ibadet ve güzellikleri sadece bu geceye hasretmemeli, her zaman aynı doğrultuda hayatımızı yönlendirmeye çalışmalıyız. İdrak edeceğimiz Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin Çınarcık İlçemize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber