Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ulusoy’dan Kurt’a EMITT teşekkürü   12.02.2016  
   Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ulusoy, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür belgesi verdi.
   

Başkan Kurt’u makamında ziyaret eden Müdür Cemal Ulusoy, İstanbul’da düzenlenen EMITT Turizm Fuarı’nın Yalova açısından çok başarılı geçtiğini söyledi. Başkan Kurt’a teşekkür belgesi veren Cemal Ulusoy, Yalova’nın da yer aldığı holün en başarılı hol seçilip ödül aldığını, bunda Yalova’daki belediyelerin de katkısı olduğunu kaydetti.

Ulusoy, “Bu seneki fuara belediyelerimizin ciddi katkısı oldu. Neticede güzel bir ekip çalışmasıyla Yalovamızın doğal ve kültürel yapısını, kendisine özgü değerlerini tanıtma şansı yakaladık. Sizlerin de fuara önem vermeniz bizi mutlu etti ve Yalova’nın kazancı oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kurt, fuara ilk kez katıldıklarını ifade ederek “Fuarın ne kadar önemli olduğunu ziyaretimizde daha iyi anladık. Bundan sonraki yıllarda fuara daha fazla önem vererek hazırlanacağız ve ilçemizin değerlerini, turistik yönlerini fuar ziyaretçilerine daha iyi tanıtacağız” diye konuştu.

Kurt ve Ulusoy, turizm konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili olarak da fikir alışverişi yaptı. Ziyarette Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı da yer alırken Ulusoy, Kurt’a teşekkür belgesi verdi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber