Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ÇINARCIK HER PLATFORMDA EN İYİ ŞEKİLDE TANITILACAK   11.02.2016  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt turizm şehri olan Gülen yüz Çınarcık’ın her platformda en iyi şekilde tanıtımı yapılacağını söyledi.
   

Geçtiğimiz ay İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve 4 gün süren fuarda yerini alan Çınarcık, önümüzdeki yıl daha donanımlı ve tecrübeli bir şekilde daha geniş platformla yerini alacak. Emitt 2016 ile ilgili bir değerlendirme yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt; “Bu yıl ilk kez katıldığımız fuar bizim için bir tecrübe oldu. Çınarcık, herkesin geçmiş yıllardan bildiği bir turizm beldesi. Ne yazık ki depremden sonra bu imajımız sarsıldı. Ancak yeniden insanların gözdesi olmaya başladık. Katıldığımız bu fuarla hayata geçirmek istediğimiz turizm projelerine de bir altyapı hazırlamayı amaçladık” dedi. Avni Kurt, Çınarcık’ın temiz havası, şelaleleri, yaylaları, denizi ve doğasıyla turizm yönünden oldukça zengin bir yelpazeye sahip olduğunu söyledi.

Başkan KURT;’’ Fuar’da ÇINARCIK standına gösterilen ilgiden memnun olduk. Çınarcık ismini duyan ve eskiden Çınarcık’la bir şekilde bağlantısı olan, yazlıkçılar ve ya turistik ziyarette bulunanlar eski günlerini bizimle paylaştı ve eski Çınarcık’ı özlediklerini söylediler. Güzel anlar yaşandı. Çınarcık turizmi ile ön plana çıkması gereken bir yerleşim yeri bunu biliyoruz. İlçemizin Turizm ile ön plana çıkması için de elimizden geleni yapacağız. Fuarın bize geri dönüşümlerini bekliyoruz. Bu fuar bizim için ilk oldu ve önümüzdeki yıl daha tecrübeli ve daha donanımlı bir şekilde Emitt fuarına katılacağız.’’dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber