Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Tüm şehitlerimiz için mevlit okundu   21.02.2020  
   Koruköy Beldesi Yeşilova Cami’sinde şehitlerimizin ruhları için mevlit okundu. Yeşilova Cami İmamı Ahmet Ender Ozman’ın ve hayırseverlerin organizasyonu ile gerçekleştirilen mevlit programına Yeşilova Cami cemaati ve çok sayıda protokol üyesinin katıldı.
   

Cuma namazından sonra Yeşilova Cami’sinde gerçekleştirilen mevlit programına Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü, AK Parti Çınarcık İlçe Teşkilatı, Çınarcık İlçe Kurum Müdürleri katılım gösterdi.

 

Şehitlerimiz için okunan mevlidin ardından Cuma namazı kılındı, sonrasında ise hayırseverlerin yardımıyla hazırlanan ikramlar cemaat ve protokol üyelerine dağıtıldı. 

Koruköy Yeşilova Cami İmamı Ahmet Ender Ozman, gazetemize yaptığı açıklamada; “Bugün şehit olan asker, polis, İslam’ın bu zaman kadar, bu noktasına gelmesinde emeği geçen bütün şehitlerimizin ruhu için bir hatim programı düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz programa gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ederim. Başta Çınarcık Karakol Komutanımıza, İlçe Emniyet Amirimize, Müftüme, hocama ve bu programda emeği geçen bütün kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim. Allah C.C. hepimizi, her türlü müşkülattan muhafaza eylesin. Dualarımızı kabul eylesin” şeklinde konuştu. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber