Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ÇINARCIK DEVLET HASTANESİNDE PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   27.01.2016  
   Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği çalışan hakları ve güvenliği birimi tarafından Çınarcık Devlet Hastanesi personellerine Beyaz Kod ve kişiler arası iletişim ve gelişim eğitimi verildi.
   

Sağlıkta hizmet kalitesini arttırmak, sağlık çalışanları ve hastalar arası diyalogu güçlendirmek amacıyla düzenlenen eğitimler, uzman eğitimciler Ülkü Coşkun ve Esen Evrim Günay tarafından verildi. Çınarcık Devlet Hastanesi eğitim salonunda düzenlenen eğitimlerde ilk olarak Ülkü Coşkun tarafından 113 numaralı Beyaz Kod konusu ele alındı. Coçkun; “Beyaz Kod, Şiddete maruz kalan çalışanların 113 numaralı hattın aranarak bildirimleri yaptığı koddur. Sağlık çalışanlarına yönelik yapılan fiziksel ve sözlü şiddet, cezasız kalmıyor” dedi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı merkezlerde personel ve hizmet kalitesinin özel hastanelerden daha iyi olduğunu belirten Esen Evrim Günay, rutin olarak yapılan bu eğitimlerin hastalar ve sağlık çalışanları arasında sıcak diyalogların oluşmasına da yardımcı olduğunu ifade etti. hastaların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında personelin gerekli yaklaşımları yaptığını dile getiren Günay, insanlar bir birinin aynıdır fakat ihtiyaçları farklıdır. Bu ihtiyaçların karşılanması noktasında belli dönemlerde eğitimleri düzenleyerek bunların gelişimlerini sağladıklarını söyledi.

Haber/ Foto: Ozan SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber