Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık EMİT Fuarında Tanıtılacak   27.01.2016  
   Çınarcık Belediyesi 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan EMİT 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.
   

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, 80 ülke ve 81 ilin katılım sağladığı Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMİT Fuarına Çınarcık’ın ilk kez katılımcı olacağını söyledi. 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan EMİT Fuarında Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Yalova Belediyesi ve Termal Belediyesinin yanında Çınarcık Belediyesi’de yerini alacak.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Marmara’nın incisi Gülen Yüz Çınarcık’ın turizm potansiyelini ön plana çıkararak Çınarcık’ın tanıtımını yapacaklarını söyledi. Başkan Kurt; “ Çınarcık’tan daha önce bir ablamız Çınarcık’ın yöresel el işi ürünü olan “ Çınarcık İşi” ile fuara katılıyordu. Biz şuanda bununla ilgili olarak marka çalışması yapmaya başladık. Kültür Müdürümüz Cemal Ulusoy bu konuda bize çok destek oluyor. Biz de artık fuarda katılmak istediğimizi geçen ziyaretimizde dile getirdik. Çünkü Yalova Belediyesi bu fuarda yerini alıyor. Termal Belediyesi de Termal’den dolayı yerini alıyor. Ama Çınarcık Belediyesi tarihinde hiç bu fuarda yer almamış, ben de daha önceden bu fuarı ziyaret ettim ve çok etkilenmiştim. O dönemlerde Belediye Başkanı olmama rağmen bir Çınarcıklı olarak Çınarcık’ın bu fuarda yer almasını çok istedim. Geçen sene de katılamamıştık ama bu sene katılıyoruz. Çınarcık Belediyesinin orada bir standı olacak. Orada bilinirlik anlamında 80 ülke 81 vilayet katılıyor. Milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Emit fuarında, bizlerde ziyaretçilerimize küçük hediyeler vereceğiz. “Herkesi Çınarcık’a davet ediyoruz” logomuzla, Çınarcık’ın ürünlerini de burada tanıtacağız. 40 yıldır İstanbul’da satılan Çınarcık kolonyamızı, Çınarcık balımızı, Çınarcık tarhanasını, ıhlamurumuzu ve Çınarcık işi’mizle birlikte Çınarcık’ığı orada tanıtmak istiyoruz. Çınarcık Türkiye’de yaşanabilir turizm ilçesi, Marmara’nın İncisi’dir. Bu tarz organizasyonlarda olmak bilinirliği ön plana çıkaracak.”şeklinde konuştu.

Haber/ Foto: Ozan SÖYLER 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber