Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Şenköy’de Parke Taşı Döşeme Devam Ediyor   21.01.2016  
   Çınarcık Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından Şenköy köyünde gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.
   

Çınarcık ilçe merkezine 19 Km uzaklığındaki bir orman köyü olan Şenköy köyünde, Çınarcık Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından 2015 yılı yatırım programı kapsamında yapılan asfalt çalışması tamamlanırken, parke taşı döşeme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Köy içi parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında 1850 m parke taşı, 450 m bordur ve 450 m’de oluk çalışması yapılıyor.

Yaklaşık 130 hanenin bulunduğu ve 700 nüfusun yaşadığı Şenköy’ü ziyaret eden Çınarcık Gazetesi muhabiri Ozan Söyler Şenköy Muhtarı Mehmet Uçar ile köye yapılan yatırımları görüştü. Şenköy Muhtarı Mehmet Uçar, Köylere hizmet götürme birliği tarafından Şenköy köyünde köy girişlerine asfaltlama çalışması yapıldığını, köy içinde de parke taşı döşeme çalışmasının devam ettiğini belirtti. Köy Muhtarı Mehmet Uçar, parke taşı çalışmasının köylülerin ürünlerini sattığı köy pazarı yerine kadar devam etmesi için ilave çalışmaya ihtiyaç olduğunu ve parke çalışmasında genişletin yolun ortasında kalan elektrik direğinin kaldırılması için UEDAŞ yetkilileriyle görüştüğünü ifade etti. Köy Muhtarı Uçar, Şenköy’de 1,5 km sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra 250 tonluk su deposunun da yapıldığını ifade etti.

Haber / Foto: Ozan SÖYLER 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber