Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Kültür Sanat
  Çınarcık’a Yıldız Yağacak   10.07.2015  
    Çınarcık’ta uzun yıllardır düzenlenmeyen Altın Çınar Festivali, bu yaz yeniden hayat bulacak.
   

12.si yapılacak festivale Türk pop müziğinin en önemli seslerinden olan Gökçe ve Ferhat Göçer katılacak.

Çınarcık Belediyesi, yıllardır düzenlenmeyen Altın Çınar Festivali’ni yeniden hayata geçiriyor. 12.si yapılacak festivalde birbirinden ünlü isimler ağırlanacak. 14-15 Ağustos’ta Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak festivalin ilk akşamında Gökçe sahne alacak. ‘Ne Yapardım Bilmem’, ‘Tuttu Fırlattı’ gibi şarkılarıyla gençlerin sevgilisi olan güzel sanatçı bu kez Çınarcık’ta hayranlarına seslenecek.

Festivalin ikinci gün konuğu ise muhteşem sesiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ferhat Göçer olacak. 2005 yılından bu yana çıkardığı 6 albümle hüzün, aşk ve romantik şarkıların prensi olarak anılan Göçer, son olarak “Yıllarım Gitti” adlı parçasıyla yaptığı çıkışla adından söz ettirmişti. Ünlü isim bu kez Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda eserlerini seslendirecek.

 

İki Yarışma Düzenleniyor

Festival kapsamında bu yıl iki ayrı yarışma da yapılacak. Her sene düzenlenen ‘En Güzel Bahçe Balkon Yarışması’nda Çınarcık’ta en güzel bahçe veya balkona sahip olan ev sahiplerine ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin bahçe veya balkonlarının fotoğrafını 7 Ağustos tarihine kadar Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne göndermeleri gerekiyor.

Festival kapsamında ödüllü fotoğraf yarışması da düzenlenecek. Çınarcık konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere sürpriz ödüller verilecek. 7 Ağustos tarihine kadar yapılabilecek başvurular arasından jüri dereceye giren eserleri belirleyecek.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber