Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  ÇINARCIK BLD. SPOR’DAN FUTBOL FEDERASYONUNA ŞİKAYET YAZISI   02.01.2016  
   Çınarcık Belediye Spor geçtiğimiz hafta sonu Çiftlikköy Belediye spor ile karşılaştığı maçta yaşanan olayları ve maçın hakemini Türkiye Futbol Federasyonu dahil olmak üzere 5 kuruma bildirdi.
   

Çınarcık Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Tarılı imzasıyla maçın hakeminin tutumunu ele alan Resmi yazı Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Yalova il hakem kurulu ve Yalova Futbol il temsilciliğine gönderildiği belirtildi. Çınarcık Belediye Spor’un sosyal medya hesabında Kulüp Başkanı Nuri Tarılı imzasıyla yayımlanan ve Yalova Futbol İl Temsilciliğine başlıklı açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“Yalova Süper Amatör lig Yalova ili Çiftlikköy ilçe sahasında 27.12.2015 tarih ve saat 14.00 itibariyle oynanan Çiftlikköy BLD. Spor – Çınarcık Bld. Spor arasındaki lig karşılaşmasında görev alan hakemler Yalova Bölgesi Serdar İla, 1 Yrd. Hakem Yakup Özhan, 2. Yrd. Hakem Cihan Coşkun, Gözlemci İsmail Ergin Şahinoğlu atanmıştır. Maçın sonucuna etki eden kararlar ve bunu takip eden hatalar maçı çığırından çıkararak, akıl almaz derecede oyunu gereksiz yere düdük çalarak, ataklarımızı durdurarak ve aleyhimize verdiği kararları defalarca yinelemiştir. Maçın sonlarında 4 dk. Uzatma göstermiş ve bu dakikada bizim Çiftlikköy Bld. Spor ceza sahası içinde gol pozisyonu yaşarken rakip Çiftlikköy yedek kulübesinden ceza sahası içindeki bölgeye atılan 2 nci top atağımızı kesmiş ve hakem düdük çalarak oyunu durdurmuştur. O dakikada hakem Serdar İla ve yardımcıları nedeni bilinmeyen bir durumda sahayı terk ederek odalarına gitmiştir. O anda bu durumun yaşandığı dakikalarda Çiftlikköy Bld. Spor kulübesinden bulunan bir şahıs tarafımıza dönerek uygunusz ve amatör ruhuna yakışmayan hareketlerde bulunarak seyircimizi tahrik etmiştir. Hakemler 5-6 dakika sonra tekrar sahaya çıkarak oyunu çift vuruşla başlatıp 2-3 saniye sonra oyunu bitirmiştir.

 Maçın hakemi Serdar İla daha önce de Çınarcık Bld Spor  maçlarını yönetmiş ve her zaman taraflı yönetim göstererek hakkımız yenmiştir. Amatör ruhla mücadele ettiğimiz ve olmaması gerek olaylar karşısında durumu dikkatle izliyoruz ve Amatör spor kulüplerimizin hakkı yeniyorsa bunun sonuna kadar takipçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın.” İfadeleri yer aldı.    

Haber: Ozan SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber