Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık’ta engelsiz plaj   13.08.2019  
   Çınarcık Belediyesi engellilere yönelik hayatı kolaylaştırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
   

  Engelli bireyleri denizle buluşturan “Deniz Engel Tanımaz” projesi kapsamında engelsiz plaj Çınarcık’ta yüzleri güldürüyor.

  Mavi Bayraklı plaja sahip olan Çınarcık’ta engelli vatandaşlarımızda denizin tadını çıkarabilecekler. Çınarcık’ı engelsiz bir ilçe yapmak için kolları sıvayan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer “Deniz Engel Tanımaz” projesi kapsamında; engelli vatandaşlarımızın yıllardır uzaktan baktıkları denizle buluşturuyor.

  Çınarcık’ta yaşayan veya tatil için gelen engelli vatandaşlarımız Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi’nde Sinem Cafe’nin önünde kurulan “Deniz Engel Tanımaz” projesi kapsamındaki Engelsiz Plajında rahatlıkla denizden istifade edebilecekler.

  Çınarcık’ta ikamet eden engelli vatandaşımız Elçin Sokullu plaj hakkında “Çınarcık’ta yaşıyorum. Çınarcık’ı çok seviyorum. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in bize böyle bir plaj yaptığı için çok teşekkür ederim. İnanın çok mutluyum. Artık bende ve engelli dostlarımda denizin tadını rahatlıkla çıkarabileceğiz. İyi ki varsınız başkanım. Çınarcık için çalışmalarında başkanım Numan Soyer’e ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

  Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer konu hakkında “Engeller sevgiyle birlikte aşılır. Tüm engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımız bizim için ayrı bir değere sahipler. Engelli vatandaşlarımızın yıllardır uzaktan baktıkları denizle buluşturmak için “Deniz Engel Tanımaz” projesi kapsamında çalışmalarımızı yürüttük. Gelinen son nokta da, artık Mavi Bayraklı denizimize engelli vatandaşlarımızda girebilecekler. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber